LUX kuća, početak Surčina

Šifra nekretnine : 1254

Prodaja 255.000 € - Kuća
280 m26.0 Sobepodno Prizemlje/I  Štampaj
Lokacija: Ledine Ulica: Surčinska novogradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2012 

Kuća je izgrađena pre 7 godina na parceli od 11a, koja je ograđena sa 2,2m visokim zidom. Od aerodroma je udaljena 4km, ali nema preletanja aviona i ne čuju se, 5km od auto puta i 15 km od centra grada. Gradski prevoz je udaljen 200m. Pozicija kuće je iznad padine, koja je omogućila kaskadnu gradnju u 4 kaskade, kako sledi u opisu.

1. donja kaskada ima ograđenu baštu za voće i povrće sa navodnjavanjem.
2. kaskada ima podzemni objekat sa zelenim krovom sa dve sobe, kuhinjom i kupatilom sa rešetkama i komarnicima na prozorima. Navedeni stan ima 40m2. potpuno sređen i useljiv. Ispred njega nalazi se mala bašta sa pomoćnim objekton- to je letna kuhinja i ostava.
3.kaskada ima stan od 120m2 sa dva ulaza, velikom dnevnom sobom sa kuhinjom i trpezarijom te izlazom na zeleni krov donjeg objekta i prekrasnim pogledom na Bg, Avalu, Oplenac, Obrenovac...Osim toga  Ima još i dve spavaće sobe sa ugradnim plakarima, a svaka soba ima i svoje kupatiulo, kao i prostor za dnevnu garderobu, ostavu za veš mašinu i drugo. Ima i odvojen WC za goste . U dnevnoj sobi je kamin na drva, svugde je uvedeno podno grejanje. Podovi i kupatila su obložena sa taljanskom luks keramikom.
4.kaskada ima dva udvojena stana po 56m2, savaki ima svoj ulaz. Jedan stan je potpuno završen i upotrebljava se kao kancelarijski prostor sa predsobljem, ostavom, dnevnom sobom , spavaćom sobom i kupatilom. Drugi stan istih dimenzija nije u potpunosti završen, postavljene su sve instalacije i podno grejanje. Potrebno je postaviiti keramiku i uraditi podelu prostora.
Na istoj kaskadi nalazi se i objekat sa 4 parking mesta, alatnicom i ostavom, te posebni objekat u stilu letnjikovca, koji služii leti za sušenje veša, a zimi za skladištenje drva. Struja u kući je uvedena podzemnim putem.

Bašta je u celini sređena sa potrebnim odvodnjavanjem, sa 5 česmi i dekorativnim biljkama, potrebno je uraditi još dekorativni beton na stazama.
Objekt ima odličnu izolaciju kako na krovu, kao na spolnim zidovima i podu, 4 odvojena elekrična brojila, internet i kablovsku TV. Neto stanbene površine ima 280m2. Na prozorima ima pokretne komarnike i termoroletne. Kod postavljanja objekta vodilo se računa tako, da letnje sunce u podne prolazi krov objekta a nisko sunce zimi greje dnevne prostorije i ulazi u njih. Dnevne prostorije orjentisane su na jugozapad.
Bilo kakva novogradnja bilo kada, objektu nemože sprečiti panoramski pogled. ,

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa, Tavan, Parking (više mesta), Ostava, Pomoćni objekti
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • INFRASTRUKTURA:Kanalizacija
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Internet, Kablovska TV, Telefon

Opšte napomene

Kontaktirajte nas za više detalja o ovoj nekretnini.

Nekretnina na mapi
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Lux kuća na Ledinama pogodna za više namena

9.0 | 370m2 | 11ari | 260.000 €
Kuća je izgrađena pre 7 godina na parceli od 11a, koja je ograđena sa 2,2m visokim zidom u potpuno novom naselju na granici prelaza opštine NBg -Surčin. Od aerodroma je udaljena 4km, ali nema preletanja aviona i ne čuju se, 5km od auto puta i 15 km od centra grada. Gradski prevoz je udaljen 200m. Pozicija kuće je iznad padine, koja je omogućila terasastu gradnju u 4 terase, kako sleduje u opisu. 1. donja terasa ima ograđenu baštu za povrće i voće sa navodnjavanjem. 2. terasa. ima podzemni objekat sa zelenim krovom sa dve sobe, kuhinjom i kupatilom sa rešetkama i komarnicima na prozorima. Stan u njemima 40m2. je potpuno sređen i useljiv. Izpred njega nalazi se mala bašta sa kaki jabukom i pomočnim objekton to je letna kuhinja i ostava. 3. terasa ima stan od 120m2 sa dva ulaza, velikom dnevnom sobom sa kuhinjom i trpezarijom te izlazom na zeleni krov donjeg objekta i prekrasnim razgledom na Bg, Avalu, Oplenac, Obrenovac...Osim toga Ima još dve spavaćke sobe sa ugrađenim plakarima a svaka soba ima i svoje kupatiulo, kao i prostor za dnevnu garderobu, ostavu za veš mašinu i drugo. Ima i odvojen WC za goste U dnevnoj sobi je kamin na drva, svugde je uvedeno električno podno grejanje. Tla i kupatila su obložena sa taljanskom luks keramikom.teras 4.terasa ima dva udvojena stana po 56m2, savaki ima svoj ulaz. Jedan stan je potpuno završen i upotrebljava se kao kancelarijski prostor sa predsobom, ostavom, dnevnom sobom , spavačkom sobom i kupatilom sa WC. Drugi stan istog tlorisa nije u potpunosti završem, položene su sve instalacije i podno grejanje. Potrebo je položiti keramiku i uraditi raspoređenje prostora. Na istoj terasi nalazi se garažni objekt sa 4 parking mesta, alatnicom i ostavom, te posebni objekt u stilu letnikovca, koji služi leti za sušenje veša a zimi za skladištenje drva. Struja u kuću je uvedena podzemnim putem.Bašta je u celini sređena sa potrebnim odvodnjavanjem, sa 5 česmi i dekorativnim bilkama, potrebno je uraditi još dekorativni beton na stazama. Objekt ima odličnu izolaciju tako na krovu, kao na spolnim zidovima i podu, 4 odvojena elekrična brojila, internet i kablovsku TV. Neto stanbene površine ima 280m2. Na prozorima ima pokretne komarnike i termoroletne. Kod postavljanja objekta vodilo se računa tako, da letno sunce u podne prolazi krov objekta a nizko sunce zimo greje dnevne prostorije i ulazi u njih. Dnevne prostorije orjentisane su na jugozapad.Bilo kakva novogradnja bilo kada, objektu nemože sprešiti panoramski pogled. ,
Detaljnije