Šifra nekretnine : 1393

Prodaja 90.000 € - Poslovni prostor
61 m2Visoko prizemlje/VI  Štampaj
Lokacija: Botanička Bašta Ulica: Bulevar despota Stefana standardna Telefonskih linija: 1 

Poslovni prostor novije gradnje (2006), u jednoj od najprometnijih, poslovnih ulica u Centru Beograda od 61m2, na 1 spratu, sa visinom od 3,6m u samom prostoru koji se sastoji od antrea, kuhinje, kupatila sa tušom, i velike celine od oko 50m2 koja se može podeliti prema potrebama u više prostorija, kancelarija i sl.
Idealan prostor za kancelarije, ordinacije, show room, predstavništva, savetovališta, fitnes/joga studio, umetničke radionice i škole slikanja (jako osvetljen prostor), sve vrste poslovnih delatnosti.
.Može se koristiti i kao stambeni prostor. Zgrada je legalizovana i uknjižena, stan takođe uknjižen.

,

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Specijalna ponuda

Opšte napomene

Kontaktirajte nas za više detalja o ovoj nekretnini.

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Medaković 3- Braće Srnić

51m2 | 55.000 €
U prilici smo da vam ponudimo višenamenski poslovni prostor u okviru novijeg porodičnog naselja u kvalitetnoj "kongrap" zgradi. Shodno konfiguraciji terena, sa strane glavnog ulaza je u nivou prizemlja, dok je sa druge strane suterenskog tipa. Ispod prostora se kompletnom površinim pružaju podrumske prostorije. Po želji, može se izvršiti prenamena u stambeni prostor, a sve to bez dodatnih rashoda. Vanstandardna visina plafona (3.0), mogućnost višenamenskog spektra delatnosti primarno kancelarijskog tipa, a jednako je interesantan i za "stan na dan," tipa "studio." Lep prilaz, veliki broj parking mesta, odmah useljiv, uknjižen; u odnosu cene - kvaliteta za svaku preporuku. ,
Detaljnije